New Dentons 大成 office

For the law firm Dentons 大成, we created an elegant office design project that our client liked from the first sketches and only then began construction work.

Dentons 大成 company moved to an office located in Kyiv, st. Yaroslavskaya 58, BC Astarta and has a fairly large area of ​​1000 m2. Our company has carried out a number of such works as:

  • Development of a design project;
  • Development of project documentation;
  • A complex of construction works;
  • Installation of glass partitions;
  • Supply of furniture.

All construction work lasted 3 months, during which time many design decisions were made, one of which was the installation of glass partitions and glass doors from floor to ceiling. Since in legal practice the negotiation process almost does not stop, we developed the concept of transforming a large meeting room into two and decided to install a NAYADA HOFCOR sliding transformer partition (all the glass partitions were of this particular company). To improve the soundproofing characteristics of glass partitions, a profile with a double glazing contour was used. To give coziness in the office, our designers made the glass surface tinted with dark decorative tinting film.

At the entrance to the office in the reception area, DORMA glass automatic doors (Germany) with a U-Prox IP access control system were installed.

Dentons 大成 is a successful company, therefore it should have a stylish and at the same time restrained office design, for this reason, the wall cladding in the reception area and meeting rooms were made with OIKOS OTOCCENTO premium class decorative plaster, window sills were made of artificial stone on special order, also from countertops with built-in washbasins in the kitchen and bathrooms were made of artificial stone, everything was calculated and selected with attention to the little things.

As a design solution, as well as to improve the maintenance of ceiling engineering communications and equipment in the corridor and in the reception area, an automatic rack ceiling with interchangeable rails was mounted.

We are proud that international companies choose us!

Photos of the new office can be viewed here .